Algemene voorwaarden

a) Wij vangen enkel sociale reuen en teven op, loopse teefjes worden uiteraard niet aanvaard en niet gecastreerde reuen met een overdreven sexuele drift ook niet.
b) Of the cosy pack is gespecialiseerd in kleine en middelgrote rassen (schofthoogte maximum 50 cm). We hebben geen kennels en hokken zoals in de meeste hondenpensions. De honden die bij ons verblijven, leven gewoon in huis en hebben een goed omheinde tuin tot hun beschikking. Een goede sociale omgang met soortgenoten is dus wel een vereiste om bij ons te verblijven.
Enkel om te eten en te slapen worden onze honden apart gezet. Zo zijn we zeker dat iedere hond zijn eigen portie binnen krijgt en dat er ook geen onderlinge ruzies ontstaan. Omdat wij iedere hond genoeg aandacht willen geven, worden er maximum 3 honden tegelijk aangenomen;
c) Het verblijf van je huisdier kan ten alle tijden stopgezet worden als er gevaar dreigt veroorzaakt door het huisdier vermeld in deze overeenkomst of wanneer het huisdier zich niet optimaal voelt zoals stress, angstgedrag,…;
d) Je geeft een noodnummer en adres op voor wanneer wij tijdelijk niet meer in staat zijn voor je hond(en) te zorgen wegens ziekte, overlijden, ongeval binnen ons gezin;
e) Je brengt jouw noodcontact op de hoogte dat er een mogelijkheid is dat wij hen kunnen bellen en je verwittigt hen waar je huisdier op vakantie is.
f) Het is ten stelligste aangeraden om eigen materiaal mee te nemen: bench, mandje, etensbakken, speelgoed, dekens, enz... Zo zal jouw hond zich vlugger thuis voelen. De halsband/harnas en riem zijn nodig omdat wij dagelijks met de honden gaan wandelen en om eventueel mee naar de dierenarts te rijden.  
Je zorgt steeds voor genoeg eigen voeding met de nodige instructies over de hoeveelheid. Wij kunnen uiteraard ook zelf voor voeding zorgen tegen meerprijs.