Op basis van insectenWiebe, de newfoundlander van Ann, had heel veel jeuk en huiduitslag, vooral op haar buik. Ze likte constant aan haar poten en was zeer onrustig. Wiebe had ook last van erge diarree en gaf vaak haar eten over. Het was dus al vroeg duidelijk dat ze allergische reacties vertoonde. Naast vlooien en omgevingsfactoren (pollen, schimmelsporen of huisstofmijt) kan de jeuk ook worden veroorzaakt door een voedselallergie. Sommige huisdieren zijn allergisch voor gewone ingrediënten in hun voeding, zoals vlees, groenten of zuivelproducten.
Wiebe kreeg eerst vers vlees. Omdat dat het probleem niet oploste, hebben wij daarna koudgeperste brokken gegeven (ook de soorten zonder granen). Ook dat bood geen soelaas. Uiteindelijk op aanraden van dierenarts Royal Canin Gastrointestinal gegeven. Maar ook hier bleef het krabben, het likken, de diarree en de huiduitslag aanhouden. Omdat we veronderstelden dat Wiebe allergisch is aan vleeseiwitten zijn we overgeschakeld op voeding waarin de eiwitten van insecten afkomstig zijn: BAZOEF. Binnen de week was Wiebe véél rustiger, ze krabt zichzelf niet meer, ze likt niet meer aan haar poten en haar stoelgang is ondertussen zo goed als normaal. 
Omdat er hier in de buurt nog geen verdeler is van BAZOEF, hebben we besloten om die voeding ook op te nemen in ons assortiment. Alle info vind je op www.bazoef-petfood.be/nl/.
BAZOEF kan je verkrijgen in zakken van 10 kg of in bulk. Bulk kan vanaf 1 kg op voorwaarde dat je zelf je verpakking meebrengt.
Hondenvoer van insecten 10kg

Hondenvoer van insecten 10kg

79,95

Bazoef’s volwassen hondenvoer van insecten is ontworpen om uw hond een heerlijke, evenwichtige.....